МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР

Ліцензія АЕ №281949 від 19.12.2013р.

Акредитація МЗ №013373 від 23.02.2017р.

ПН-ПТ з 09:00 до 19:00

СБ-НД вихідні

+38 (044) 528 83 30

+38 (044) 529 25 50

+38 (067) 240 24 95

contact@mobiclinic.com.ua

М Либідська

вул. Філатова,1/22

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Дана політика конфіденційності визначає правила використання персональних даних, переданих користувачами при відвідуванні веб-сайту Медичного центру «Медична Мобільна Клініка» (ТОВ «Медична Мобільна Клініка») – mobiclinic.com.ua. Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров'я.

Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-запис, відгуки про клініку і лікаря), користувач може самостійно надавати такі персональні дані:

ім'я,

Телефон,

Електронна пошта,

Дата народження.

Крім того, автоматично зберігаються:

IP-адреса,

дані тимчасових cookie-файлів.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Під час заповнення форм на веб-сайті із зазначенням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів веб-сайту.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їх власника. Дані можуть бути відкриті в випадках, передбачених чинним законодавством.

Адміністрація веб-сайту вживає всіх заходів для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.